Soul Day: verbind je met je Ziel

SoulSisters (2)

In onze hectische wereld met al zijn verwachtingen is het makkelijk om het contact met jezelf te verliezen. Tijdens een Soul Day maak jij opnieuw contact met jouw ziel, samen met een kleine groep gelijkgestemden.

Herken je je hierin?

Je zit vast in een leven of werk dat je niet gelukkig maakt. Jij hebt je zo aangepast aan anderen dat je niet goed meer weet “Wie ben ik? Wat wil IK?”. Je voelt een diep verlangen om dichter bij je échte Zelf, jouw Ziel te komen. Je wil heel graag jouw eigen leven leiden.

Wanneer je je zo aanpast aan de verwachtingen van anderen dat je bewust of onbewust ingaat tegen jouw zielsverlangens en wat jij nodig hebt om je goed te voelen, dan wordt het leven vermoeiend en zwaar. Een strijd. Overleven ipv vreugdevol en licht leven.

Het kan anders!

Als je je leven en werk afstemt op je Ziel, dan kom je in een moeiteloze flow. Je krijgt veel energie. Je voelt je vervuld, enthousiast, rustig en krachtig. Je wordt verrassend efficiënt en doelgericht: met weinig actie bereik je veel resultaat. Anderen merken op dat je zo straalt en vragen zich af hoe je dat gedaan hebt.

Hoe kom je dichter bij je Ziel?

Je komt niet dichter bij jouw Ziel en zielsverlangens door harder je best te doen, er diep over na te denken, er theorieën over te lezen of jezelf onder druk te zetten.

Je komt wel dichter bij je Ziel als je:

  • Ontspant en tot rust komt
  • Tijd voor jezelf neemt, me-time
  • Wanneer er niets meer ‘moet’, je verplichtingen loslaat
  • Meer gaat voelen en ervaren
  • Je dromen en zielsverlangens toelaat
  • Je creativiteit en je speelse innerlijke kind de vrije teugel geeft
  • De steun voelt van gelijkgestemden in een inspirerende omgeving

Wat levert deze Soul Day jou op?

Deze Soul Day is een dag helemaal voor jouw Zelf, jouw Ziel. Je trekt je even terug uit het hectische leven van alledag. Je gunt het jezelf om  jouw Ziel te voeden en te voelen. Hoe? Je ziel spreekt tot jou via beelden, symbolen, metaforen of verhalen. Ze toont zich in je dromen en verlangens. Ze is aanwezig in je gevoel en intuïtie. Ze laat zich voelen wanneer je geraakt wordt door inspirerende woorden, door een ritueel, door de natuur of het gevoel krijgt dat een toevallige gebeurtenis helemaal niet zo toevallig is. Je hebt contact met je Ziel als je vreugde, liefde, lichtheid, moeiteloosheid en overvloed ervaart.

Tijdens deze Soul Day gebruiken we de taal van de Ziel in oeroude rituelen om je weer te verbinden met jouw Ziel. Dit is absoluut niet zweverig! Een kind zou het kunnen, jij dus ook.

De tools die je leert tijdens deze Soul Day kan je nadien blijven gebruiken om je leven en werk meer af te stemmen op jouw Ziel. Zodat jij in je dagelijks leven steeds meer vreugde, lichtheid, kracht, innerlijke rust, flow en vervulling ervaart. Aan het einde van een Soul Day ga je ontspannen, geïnspireerd en opgeladen weer naar huis.

Elk seizoen is er één Soul Day waarin we werken met en rond de energie die typisch is voor dat seizoen. Omdat de natuur deze energieën zo krachtig spiegelt, doen we ook oefeningen in de natuur.

Wat ik meteen apprecieerde aan Annick is haar authenticiteit. Ze werkt vanuit haar hart en passie, dat voel je echt.
Ze slaagt erin een veilige en ontspannen sfeer te creëren zodat er een mooie connectie ontstaat tussen de aanwezigen, die in vertrouwen met elkaar kunnen uitwisselen.
Met haar rustige houding, veel respect en rake vragen, moedigt ze je aan om zelf antwoorden te vinden op de vragen die je je stelt. Ze geeft je tijd en ruimte om te reflecteren, tot inzicht te komen en dieper te gaan.
Haar persoonlijkheid en professionalisme in combinatie met de natuur maakten de Soul Day voor mij een geslaagde dag. – Julie S.

Zeg jij ‘JA’ tegen de roep van je Ziel?

Je Ziel popelt om vrij door jou te stromen en om jouw eigen unieke en gelukkige leven te creëren. Luister jij naar de roep van je Ziel? Zeg jij ‘JA’ tegen het verlangen van je Ziel om meer contact met jou te maken? Gun jij jezelf deze magische dag?

Praktische gegevens.

Wanneer?  Zondag 29 augustus, van 10u tot 17u, speciale editie natuurrituelen (bv mandala, medicijnwiel, werken met stenen)
Wie?           Gelijkgestemde ziel- en zinzoekers
Waar?        Kapelstraat 27B, 3212 Pellenberg (groot overdekt terras en in de natuur)
Bijdrage?   150 euro (incl lunch, drank, materialen, BTW)


door in het contactformulier aan te klikken ‘Soul Day’

 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige data? Schrijf hieronder in voor de maandelijkse inspiratiemails.