Soul Coaching: verwezenlijk je zielsmissie

Ben jij de verbinding met jezelf kwijtgeraakt? Met Soul Coaching help ik je om de pijn van je verleden los te laten, ontspannen jezelf te zijn, het leven te leiden en werk te doen waarvoor je ziel op aarde gekomen is.

Herken jij jezelf hierin?

Heb je last van stress, ben je moe of pieker je veel over je werk of privéleven? Heb jij je zo aangepast dat je niet meer weet wie jij écht bent en wat jij zelf wil? Ben je op zoek naar zingeving? Dan is het tijd voor verandering! Maar wat en hoe? Weet je het niet of lijkt het je niet realistisch? Ben je bang om te veranderen? Zit je vast en geraak je er zelf niet uit? Dan zal Soul Coaching je helpen.

Soul Coaching: wees ontspannen jezelf in leven en werk

Soul Coaching sessies zijn diepgaand en volledig op maat van jouw behoeften.

Wat levert Soul Coaching jou op?

  • Je bevrijdt je van stress, emotionele ballast, beperkende overtuigingen en gedragspatronen.
  • Je voelt wie jij in wezen bent, wat jou energie geeft en zielsgelukkig maakt.
  • Je vindt de kracht om de nodige stappen te zetten zodat jij steeds meer ontspannen jezelf bent in je leven en werk. Je neemt de juiste beslissing op het juiste moment. Met weinig inspanning bereik je veel resultaat. Zo verwezenlijk je stap voor stap jouw zielsmissie.
  • Je leeft en werkt in een moeiteloze flow. Je voelt je vol vertrouwen, energiek en vervuld. Je zit goed in je vel. Je straalt van geluk en dankbaarheid omdat je het leven leidt en werk doet waarvoor je geboren bent. Je levert jouw unieke bijdrage. Zo creëer je de hemel op aarde voor jezelf én anderen.

Hoe doen we dat?

Ik gebruik methodes die lichaam, geest én ziel verbinden. Daardoor realiseer je snelle, veilige en blijvende transformatie.

Begeleiding is mogelijk in de praktijk in Pellenberg, online of in de natuur. Wat zijn voordelen van natuurcoaching? In de natuur ontspan je vanzelf. Je komt uit je hoofd, in je lichaam en bij je gevoel. Door je lichaam te bewegen komen ook je gedachten en emoties in beweging en ontdek je nieuwe perspectieven. Loslaten gaat makkelijker. De natuur is helend en spreekt de taal van jouw ziel. De natuur spiegelt jouw ware natuur en innerlijke wijsheid. Je vindt antwoorden op jouw vragen en oplossingen voor jouw problemen. Je ontdekt wie jij écht bent en wat je hier komt doen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De krachtige natuurbeelden neem je mee naar je dagelijks leven waardoor je de gewenste veranderingen stap voor stap verwezenlijkt.

Annick’s unieke, persoonlijke en stralend positieve begeleiding bracht me opnieuw bij mijn ‘echte ik’. Het is nu zoveel makkelijker om in mijn werk- en privéleven de juiste keuzes te maken. Ik heb mijn verleden achter me gelaten en kijk vooruit naar de toekomst! – Carina De Backer

Waarom kies je voor mij?

  • Doorleefde coaching | Sinds 1999 werk ik intensief aan mezelf en volg ik opleidingen. Ik ontdekte mijn zielsmissie. Je krijgt dus doorleefde coaching in een veilige omgeving waarin je écht jezelf mag zijn.
  • Bewezen aanpak | We gaan niet zomaar wat praten: ik werk met internationaal erkende methodes waarmee ik al +1500 mensen hielp. Reken op 20 jaar ervaring in coaching!
  • Van HSP, voor HSP | Als HSP leef ik me snel in jouw situatie in. Als jij HSP bent, zie ik jouw hoogsensitiviteit als een positieve kracht en hou ik er rekening mee bij elke stap van de coaching.
Loopbaancheques
Gebruik loopbaancheques voor werkgelateerde Soul Coaching en betaal slechts € 80 voor 7 uur coaching. Meer info over loopbaancheques vind je hier.
voor een vrijblijvend telefonisch
gesprek over Soul Coaching.