Je Soul Blueprint vertelt je waarom jouw ziel hier op aarde gekomen is

soul blueprint AOSinds de coronapandemie merk ik dat steeds meer mensen spirituele of zingevingsvragen hebben. Jij ook?

Herken jij je hierin?

Dit hoor ik geregeld van cliënten.

 • Ik zit vast, heb al van alles geprobeerd en geraak er niet uit.
 • Ik sta op een kruispunt en weet niet welke richting uit.
 • Mijn leven en werk is wel ok, maar toch vraag ik me af ‘Is het dit nu?’. Ik wil bijdragen aan iets ‘groters’ tijdens mijn tijd op aarde.
 • Ik heb problemen met mijn fysieke of mentale gezondheid, heb weinig energie (burn-out of bore-out), last van de menopauze. Waarom gebeurt dit? Ik heb het gevoel dat dit een wake-up call is, dat er iets ‘moet’ veranderen. Wat probeert mijn ziel me duidelijk te maken?
 • Ik word geleefd. Ik overleef. Ik heb me altijd zo aangepast dat ik niet meer weet wat ik voel, wie ik ben, wat ik wil.
 • Ik vraag me af: “Wie ben ik écht? Wat past er écht bij mij? Wat komt mijn ziel hier op aarde doen? Wat is de reden van mijn bestaan? Mijn zielsmissie?”

Herken jij je in minstens één van deze uitspraken? Dan kan een Soul Blueprint reading je helpen.

Soul Blueprint: waar komt het vandaan?

Het Soul Blueprint Systeem is een 5000 jaar oud esoterisch Hebreeuws systeem. Het zou zelfs teruggaan tot de tijd van Atlantis.

Soul Blueprint: hoe werkt het?

Bekijk de video hieronder. In de eerste 7 minuten geef ik algemene uitleg. Daarna pas ik dat toe op enkele codes die ik in mijn Soul Blueprint heb. Zo leer je mij ook ineens beter kennen.

Lees je liever? Dan geef ik hieronder een samenvatting.

Alles is energie. Ook jij bent een energetisch wezen, een unieke ziel, die hier op aarde verbonden is met je menselijke lichaam. Energie=trilling=frequentie. Geluiden, klanken, woorden, letters hebben een bepaalde energie of frequentie. Zo ook de letters in jouw naam. Die letters worden in het Soul Blueprint systeem vertaald naar codes, getallen tussen 1 en 22. Elk van die ziels- of creatiecodes heeft een andere frequentie. Met alle codes in jouw Soul Blueprint creëer jij jouw realiteit in dit leven.

Voor de conceptie heeft jouw ziel bewust gekozen wat ze in dit leven wil ervaren, hoe ze wil groeien, welke aspecten ze wil transformeren, hoe ze wil bijdragen met haar talenten en zielsmissie. Je ziel heeft je ouders bewust gekozen en telepathisch je gewenste voornaam aan hen doorgegeven, zodat jij de gepaste codes in jouw Soul Blueprint hebt.

De codes van alle letters in jouw naam worden verwerkt en in een ster geplaatst. De neerwaartse driehoek is de fysieke driehoek en bevat de codes waarop de focus ligt tijdens de eerste 35 tot 42 jaar van je leven. Ook daarna blijven die codes nog doorwerken, maar dan beginnen veel mensen zich zingevingsvragen te stellen en dan komt de focus te liggen op de spirituele driehoek die met de punt naar boven wijst.

In elke driehoek zijn er 3 posities:

 • Uitdagingen: schaduwkanten die je in dit leven komt integreren, overstijgen, transformeren in talenten en gaven. Het oeroude alchemische proces van lood in goud veranderen.
 • Talenten: actieve of slapende talenten die je maximaal wil activeren en gebruiken omdat ze je helpen om je uitdagingen te transformeren en in de richting van je doel te bewegen.
 • Doelen: wat drijft jou, waar leef je voor, wat is de richting waarin jij wil evolueren?

In het midden van de 2 driehoeken staat je zielsbestemming. Het antwoord op de grote vraag ‘Wat is de betekenis van mijn leven? Wie ben ik écht, in mijn kern? Waarom kwam ik naar de aarde?’

Omdat we op aarde in een duale wereld leven, heeft elke code 2 kanten. Elke code kan zich uiten in een reeks ‘negatieve’ en een reeks ‘positieve’ aspecten. Tijdens je leven creëer je of trek je onbewust mensen en situaties aan die je helpen om ‘negatieve’ aspecten te transformeren in ‘positieve’. Zo realiseer je je potentieel, gebruik je je zielstalenten en gaven om jouw zielsmissie te verwezenlijken.

Soul Blueprint: wat levert het je op?

Wat kan je verwachten van een Soul Blueprint reading?

 • Een reading activeert al jouw codes, maakt ze wakker. Je herinnert je wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen.
 • Je krijgt een heel duidelijk zicht op jouw unieke zielscodes, waarmee jij dit leven hier op aarde creëert. Je beseft dat je een heel krachtige creator bent.
 • Je ziet wat je al gecreëerd hebt, welke enorme weg, groei en evolutie je al afgelegd hebt. Hoeveel ‘negatieve’ aspecten van bepaalde codes je al getransformeerd hebt in positieve. Welke talenten je al ontwikkeld hebt.
 • Je ziet ook het perspectief. Wat je potentieel is als je verder blijft wandelen op deze ‘weg van de held’ die jouw leven is. Als je verder blijft groeien, schaduwkanten transformeren en integreren. Als jij nog meer je talenten en zielsessentie gaat belichamen en jouw unieke zielsmissie realiseren.
 • Als je je Soul Blueprint kent kan je veel gerichter en bewuster keuzes maken die écht bij jou passen en daardoor je groei en verandering versnellen én gemakkelijker maken.
 • Dit sterkt je, je komt in je kracht. Het geeft vertrouwen en moed om concrete stappen te zetten.
 • Als je aan de slag gaat met de inzichten van je Soul Blueprint dan kom je in een moeiteloze flow. Je krijgt de wind in de rug of onder je vleugels. Je voelt vreugde, diepe vervulling, dankbaarheid, verbondenheid en eenheid. Zoals Paulo Coelho schreef: “Als je echt iets wilt komt dat doordat die wens ontstaan is in de ziel van het heelal. Dat is jouw missie hier op aarde. De ziel van de wereld wordt gevoed door het geluk van de mensen. Je eigen legende waarmaken is de enige verplichting van de mens. Alles is één. En als je iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je droom verwezenlijkt.”

Soul Blueprint: testimonials

Getuigenissen van cliënten kan je lezen door hier te klikken.

Soul Blueprint Reading: hoe gaat het praktisch?

Een Soul Blueprint reading duurt 2 uur. Ze kan online doorgaan of in de praktijk in Pellenberg bij Leuven in België. Vooraf bezorg jij mij jouw volledige geboortenaam en je huidige naam. Ik doe de berekening en bezorg je jouw ‘sterren’ vóór de sessie. De bespreking tijdens de reading kan je opnemen zodat je nadien kan herbeluisteren.

Wil jij ook een Soul Blueprint reading laten doen?

Voel jij de resonantie, de goesting, het verlangen van jouw ziel? Hoor je de roep van jouw ziel om ook een Soul Blueprint reading te laten doen? Of heb je nog vragen? Laat het weten via onderstaande knop zodat ik je kan contacteren om vragen te beantwoorden of verdere afspraken te maken.

voor een vrijblijvend telefonisch
verkenningsgesprek.

Contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Vind je dit interessant voor anderen?

Deel het artikel via de sociale mediaknoppen hieronder.