Soul Blueprint: getuigenissen

review4Je Soul Blueprint maakt duidelijk wie jij in wezen bent en wat jouw ziel in dit leven komt doen, ervaren, leren, creëren, bijdragen. Wat jouw zielsmissie is. Meer uitleg over het Soul Blueprint Systeem lees je in een andere blogpost, door hier te klikken.

Je ziel communiceert constant met je. Alleen horen we dat vaak niet omdat we zo druk zijn met de waan van elke dag. Of we begrijpen niet wat onze ziel ons probeert te vertellen omdat ze spreekt in beelden, symbolen, gevoelens, intuïtie, inspiratie, ideeën. Het kan ook zijn dat we de roep of boodschappen van onze ziel wel horen of onze zielsverlangens wel voelen maar dat we er toch nog aan twijfelen of dat nu wel écht is. Of dat onze menselijke persoonlijkheid ertussen komt met allerlei angsten en kritische ja maar-stemmetjes. Dat is heel normaal. Dat hoort bij de ervaring van ziel zijn in een mensenlichaam hier op aarde. En dan blijven we zitten in onze comfortzone, dat wat we kennen en constant herhalen, ook al maakt het ons niet gelukkig.

Als je voelt dat je een Soul Blueprint reading wil laten doen, dan luister je naar je ziel. Jouw ziel wil jou, via mij, graag boodschappen geven. Ze wil je herinneren wat een krachtige creator jij werkelijk bent en wat je hier in dit leven komt doen. Als ik, als een buitenstaander die niet op de hoogte is van jouw stiekeme verlangens en dromen, dit bevestig, als het zwart op wit in je Soul Blueprint staat, dan hoef je niet meer te twijfelen. Dat geeft moed, kracht en vertrouwen om ermee aan de slag te gaan, jouw comfortzone te verlaten en jouw unieke leven te creëren. Een leven dat jou gelukkig maakt, vreugde en vervulling geeft. Dit is het leven waarvoor jij geboren bent, waarvoor jouw ziel naar de aarde gekomen is.

Hieronder laat ik een aantal cliënten aan het woord.

Wat ik, los van de inhoud, zo geweldig vond, is dat je rekening hield met mijn uithoudingsvermogen en vooral daar ook regelmatig naar vroeg, zodat ik gedwongen werd bewust te gaan voelen of ik nog wat langer kon doorgaan of niet, of zodat ik zelf kon beslissen om al dan niet toch over mijn energiegrens te gaan.
De Soul Blueprint reading heeft me aangenaam verrast, omdat er bij elke code een groot stuk herkenning plaatsvond. Iets wat ik bij andere systemen niet of nauwelijks ervaar of waar ik me dan in elk profiel herken. Dankzij jouw voorbeelden en intuïtieve interpretatie en verduidelijkingen was het voor mij meteen ook makkelijker om ermee te resoneren dan wanneer ik enkel de uitleg van de code zelf kreeg.
Interessant is ook te ervaren wat die reading dan allemaal in gang zet van herkennings- en verwerkingsprocessen. Ik heb heel uitgesproken dromen gehad. Synchroniciteiten ivm draken en mijn drakenenergie zijn de laatste dagen fenomenaal.
Mijn 6-en zitten in de startblokken. Ik voel het. Maar de blokkade/sabotage is nog even te sterk (wordt aan gewerkt).
Het was een gevoel van thuiskomen bij mezelf. Meer nog, het was eindelijk een handleiding krijgen van hoe ik in elkaar steek en waarom ik op een bepaalde manier op problemen/uitdagingen reageer en waarom sommige thema’s in mijn leven terugkeren/terugkeerden.
Een openbaring en een herademing tegelijkertijd.
Ik voel dat er weer een stuk energie vrij gekomen is en ik voel me ook fysiek energieker en helderder.
Dank je wel voor het aanreiken van mijn puzzelstukken en voor jouw respect en fijne aanwezigheid en fijngevoeligheid. – Tania.

Ik had nóóit kunnen denken dat iemand op basis van mijn geboortenamen, zoveel puzzelstukjes op hun plaats kon laten vallen!
Wat was dat een bijzondere ervaring!!! Telkens opnieuw, de nagel op de kop! Zoveel inzichten, helderheid over mezelf, mijn missie in dit leven!
De woorden uit het evangelie ‘van vreugde sprong het kind (mijn ziel) op in mijn schoot’ schieten mij hierbij door het hoofd, want dat is wat er gebeurde tijdens de Soul Blueprint reading van jou, Annick!
1000 x dank voor dit wonderlijke geschenk, dat ik iedereen kan aanraden! – Lieve, voelt zich gezegend.

Ik ken en volg je al verschillende jaren en heb je steeds ervaren als heel puur, integer, met de voeten op de grond. Ik wist vooraf dat de reading goed zou zijn. Dankjewel voor de sessie van gisteren, het heeft mij erg gesterkt! Voelt ook wel spannend omdat ik nu het gevoel heb dat ik nu echt niet meer kan doen alsof ik niet weet wat ik te doen heb. – Patricia.

Dank je dat je mijn ziel gelezen hebt! Het is het mooiste cadeau dat ik ooit aan mezelf gegeven heb. – Mik.

Ik heb de opname opnieuw beluisterd. Er zit veel meer in dan ik bij een eerste keer geregistreerd heb. Ik ga er verder mee aan de slag zodat het een kompas voor mezelf wordt.
Wat nu al verschillend is, is dat ik met meer vertrouwen naar mezelf kijk. Juist omdat er zoveel herkenning was, geeft de Soul Blueprint mij extra kracht en vertrouwen om verder mijn unieke pad te gaan. – Katrien.

Wil jij ook een Soul Blueprint reading laten doen?

Voel jij de resonantie, de goesting, het verlangen van jouw ziel? Hoor je de roep van jouw ziel om ook een Soul Blueprint reading te laten doen? Of heb je nog vragen? Laat het weten via onderstaande knop zodat ik je kan contacteren om vragen te beantwoorden of verdere afspraken te maken.

voor een vrijblijvend telefonisch
verkenningsgesprek.

Contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Vind je dit interessant voor anderen?

Deel het artikel via de sociale mediaknoppen hieronder.