Op weg naar mijn levensmissie

Van ‘Welk werk past bij mij?’ tot ‘Wie ben ik?’: mijn zoektocht bracht me steeds dichter bij mijn levensmissie als HSP-coach. Een ervaring die ik graag met je deel!

Van ‘hard werken’ naar ‘werk dat bij je past’

dscf6250 (2)Mijn ouders vertelden me dat hard werken belangrijk is. Dus identificeerde ik me met mijn job. Ging het daar goed, dan voelde ik me goed. Liep het daar fout, dan was ik ongelukkig.

Daarom bleef ik op zoek naar werk dat bij me past en me gelukkig maakt. Van kredietanaliste over marketeer tot HR-consultant: ik hield van intellectuele uitdagingen.

Tot het in 1999 foutliep…

Na een relatiebreuk kreeg ik klierkoorts. Ik bleef moe, had net genoeg energie om te werken en zag mijn sociale leven kelderen. Op zoek naar een oplossing kwam ik op het spoor van persoonlijke ontwikkeling. En dat veranderde alles.

Ik ontdekte dat ik vervreemd was van mezelf en me had afgestemd op verwachtingen van anderen. Dat kostte veel energie en woog op mij. Ik ging op zoek naar wat ik wil en graag doe, naar wat me gelukkig maakt. Stap per stap vond ik mezelf en kreeg ik terug energie.

Ik herkende jouw levensverhaal meteen. Jezelf voorbijlopen, de onzekerheid om te veranderen,… Jij toont me dat HSP-zijn veel positieve kanten heeft, dat je er fijn mee kan leven als je goed voor jezelf zorgt. Bedankt voor je inspiratie! – Yvi Van Ham

Puzzelstukjes van een levensmissie

In 2003 werd ik zelfstandig coach, sindsdien begeleid ik cliënten in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik bleef mezelf ook ontwikkelen en bracht mijn werk zo steeds dichter bij wie ik écht ben.

Toen ik in 2013 ontdekte dat ik hoogsensitief ben, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Ik zet mijn ervaring als HSP en coach nu in voor andere HSP’s. Mijn levensmissie? Jou helpen om je unieke bijdrage te leveren aan de wereld en zo zelf gelukkiger te worden.

Ontdek hoe we dat samen doen: