Op weg naar mijn zielsmissie

Van ‘perfect aangepast’ tot ‘authentiek leven en werken’: mijn zoektocht bracht me steeds dichter bij mijn missie als zielsmissie-coach.

Focus op de buitenwereld

dscf6250 (2)Als hoogsensitief persoon (HSP) was ik gevoelig voor de verwachtingen van mijn omgeving. Ik paste me aan om waardering en bevestiging te krijgen. Ik studeerde makkelijk, behaalde 2 diploma’s en maakte carrière in het bedrijfsleven. Ik had een goed betaalde job als HR consultant en een mooi duplex appartement. Ik maakte verre reizen. Ik was maatschappelijk geslaagd.

Tot het in 1999 foutliep…

Na een relatiebreuk kreeg ik klierkoorts. Ik bleef moe, had net genoeg energie om te werken en zag mijn sociale leven kelderen. Op zoek naar een oplossing kwam ik op het spoor van persoonlijke ontwikkeling. Een nieuwe wereld ging voor me open, mijn binnenwereld.

De weg naar binnen

Ik ontdekte dat ik vervreemd was van mezelf. Ik had veel emoties opgekropt. Dat kostte veel energie en woog op mij. Ik ging op zoek naar wat ik wil en graag doe, naar wat me gelukkig maakt. Stap per stap vond ik mezelf en kreeg ik terug energie.

Zielsmissie: binnenwereld uitdrukken in de buitenwereld

Ik voelde me niet meer gelukkig als HR consultant. Ik wilde anderen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Hoe? Als coach.

In 2003 kon ik de sterke roep van mijn ziel niet meer negeren. Het verlangen om de sprong te wagen werd groter dan de angst. Ik werd zelfstandige coach. Ik bleef mezelf ontwikkelen en bracht mijn werk zo steeds dichter bij wie ik écht ben.

Als coach hou ik van diepgaande coachingssessies op maat van jouw behoeften. Ik stem me volledig af op wat jou het best kan helpen om te groeien en tot volle bloei te komen. Ik gebruik holistische methodes die body, mind en soul betrekken en zorgen voor snelle doorbraken en blijvende transformatie. Ik werk graag in de natuur omdat de natuur de symbooltaal van jouw ziel spiegelt en concreter maakt. Zo kom je nog makkelijker bij de kern, jouw ziel en zielsmissie.

Ik zet mijn ervaring als HSP, coach en ziel die stap voor stap haar zielsmissie verwezenlijkt nu in voor andere ziel- en zinzoekers. Mijn zielsmissie? Jou helpen om het leven te leiden en werk te doen waarvoor je ziel op aarde gekomen is en zo de hemel op aarde creëren voor jezelf en anderen.

Ontdek hoe we dat samen doen: