Manifestatie: zo eenvoudig kan het zijn

katTelkens wanneer ik ergens een gekleurd dier zag, maakte mijn hart een vreugdesprongetje.

Ongeveer een maand geleden vertelde ik mijn partner Hendrik dat ik graag een gekleurd dier in onze tuin wilde. Hij stond niet direct te springen. Voelde meer voor een ander beeld, maar kon niet direct duidelijk maken wat dan wel. Ik vroeg hem om met voorstellen te komen, zodat we iets konden vinden dat ons allebei aansprak.

Een paar weken gingen voorbij. Hij was nog niet met voorstellen gekomen.

We waren een weekend aan zee. Na een lange strandwandeling stapten we door de winkelstraat terug naar het appartement waar we logeerden. En wat zagen we daar?!? Een winkel waar ze alleen maar van die gekleurde dieren verkochten! De zaak bleek er pas een maand te zijn. We voelden een enorme aantrekking en stapten binnen om de collectie te bekijken en te voelen welk dier en kleur ons het meest aansprak. Hendrik nam foto’s om er bij een aperitiefje verder over te praten. Zo ver is het niet gekomen. Gevoelsmatig werden we allebei het meest aangetrokken tot deze rode kat, ons Milou. Nu stond hij zelfs nog meer dan ik te popelen om haar te gaan halen. Hij is nog voor het apero terug naar de winkel gegaan. De dag nadien reed ze mee op de achterbank van onze auto en nu prijkt ze in onze tuin.

Moraal van het verhaal. Als je vreugde in je hart voelt en vol vertrouwen loslaat, zal de verwezenlijking van je verlangen sneller dan verwacht heel makkelijk op je pad komen. Toch als er geen beperkende overtuigingen of emoties in de weg zitten. En dat is bij een Milou vaak makkelijker dan bij zoiets als een droompartner of -job. En dat hoeft niet zo te zijn! Het manifestatieproces werkt hetzelfde voor grote en kleine verlangens.

 

Heb jij hulp nodig bij het loslaten van beperkende overtuigingen of emoties die jouw manifestaties in de weg staan?

Vraag een vrijblijvend telefonisch gesprek aan zodat we elkaar kunnen leren kennen en jij kan voelen of het klikt.

voor een vrijblijvend telefonisch
verkenningsgesprek.

Contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Vind je dit interessant voor anderen?

Deel het artikel via de sociale mediaknoppen hieronder.