HSP-natuurcoaching (met loopbaancheques): laat je natuurlijke zelf groeien en bloeien

Zit je vast en geraak je er alleen niet uit? Ben je graag in de natuur? Dankzij HSP-natuurcoaching verbind je je weer met jouw ware natuur. Je gaat groeien en bloeien vanuit een natuurlijke flow.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je weet niet meer wie jij echt bent, wat jou energie, plezier en vervulling geeft, wat jouw zielsmissie is.
  • Je hebt veel ideeën maar slaagt er niet in ze succesvol te realiseren.
  • Je hebt last van angst, frustratie, verdriet, stress, burn-out of conflicten.
  • Je bent onzeker, je kan niet kiezen.
  • Je laat over je heen lopen.

Als HSP ben je vroeger wellicht afgewezen om je hooggevoeligheid. Om aanvaard/geliefd te worden, heb je je best gedaan om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Je probeerde iemand anders te zijn. Zo ben je de verbinding met je ware natuur als hoogsensitief persoon kwijtgeraakt. Dat kost tonnen energie, maakt je ongelukkig en veroorzaakt de patronen hierboven.

HSP-natuurcoaching: groei en bloei vanuit je ware natuur

HSP-natuurcoaching is een coaching in de natuur, waarbij niet alleen de coach, maar ook de natuur jou begeleidt en ondersteunt. De natuur brengt je in contact met je natuurlijke zelf, je intuïtie en creativiteit. Je zakt van je hoofd naar je lichaam en gevoel. Je komt in een natuurlijke flow. Door in interactie te gaan met de natuur ontdek je antwoorden op jouw vragen en oplossingen voor jouw problemen. Je doorbreekt actief ondermijnende patronen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden. De krachtige natuurbeelden verankeren deze ervaringen diep in je celgeheugen. Je neemt ze automatisch mee naar je dagelijks leven en werk en realiseert de gewenste veranderingen stap voor stap. Zo word je wie je écht bent als unieke HSP en kom jij tot natuurlijke groei en bloei.

Met veel waakzaamheid voor je zieledoel loodst Annick je doorheen je grootste thema. Wanneer je merkt dat alles dat je omringt (de bloemetjes, de bijtjes, een schommel, het pad, … en je begeleider) meewerkt ten dienste van jou, dan word je heel stil vanbinnen. Wat me enorm aantrekt aan het coachen in de natuur, is dat het fysieke lichaam integraal meedoet. Je gaat fysiek plekken verkennen, ervaren, …, kijken wat de plek je vraagt om te doen, …. Deze fysieke ervaring en fysieke bewegingen komen nadien regelmatig terug in je bewustzijn bij de werkelijke confrontatie met je thema. Het stelt je in staat om een soortgelijke fysieke en/of geestelijke beweging te maken daar waar je het voorheen niet kon. – Tia

Waarom kies je voor mij?

  • Doorleefde coaching | Sinds 1999 werk ik intensief aan mezelf en volg ik opleidingen. Je krijgt dus doorleefde coaching zonder oordelen.
  • Ruime ervaring | We gaan niet zomaar wat praten: ik werk met internationaal erkende methodes waarmee ik al +1500 mensen hielp. Reken op ruim 17 jaar ervaring in coaching!
  • Van HSP, voor HSP | Als HSP leef ik me snel in jouw situatie in. Ik bekijk jouw hoogsensitiviteit als een positieve kracht en hou er rekening mee bij elke stap van de coaching.
Loopbaancheques
Gebruik loopbaancheques voor werkgelateerde HSP-natuurcoaching en betaal slechts € 80 voor 7 uur coaching. Meer info over loopbaancheques vind je hier.
voor een vrijblijvend telefonisch
gesprek over HSP-natuurcoaching.