Loopbaanbegeleiding met KernTalenten voor HSP

HSP-loopbaanbegeleiding-uniekMet loopbaancheques betaal je overal 80 euro voor 7 uur begeleiding. De aanpak tijdens die 7 uur ligt niet standaard vast. Er zijn veel verschillen in aanpak, methode, ervaring, levensvisie en opleiding van de coaches. Kies een coach met wie het klikt en wiens aanpak aansluit bij jouw (hoogsensitieve) behoeften en jouw levensvisie.

Onlangs zei iemand me:”Gij zijt toch gene gewone coach!”. Dat klopt en ik ben ook gene gewone loopbaancoach :-).

Waardoor verschil ik van andere loopbaancoaches?

 • Als coach hou ik van diepgaande coachingssessies op maat van jouw behoeften. Ik stem me volledig af op wat jou het best kan helpen om te groeien en tot volle bloei te komen. Ik gebruik holistische methodes die body, mind en soul betrekken en zorgen voor snelle doorbraken en blijvende transformatie. Ik werk graag in de natuur omdat de natuur de symbooltaal van jouw ziel spiegelt en concreter maakt. Zo kom je nog makkelijker bij de kern, jouw ziel en zielsmissie.
 • Als dat het beste voor jou is, werk ik met de KernTalenten methode:
  • Je KernTalenten weerspiegelen je aard, je potentieel én je intrinsieke motivatie (goesting).  Al je KernTalenten samen geven een perfect beeld van jouw ‘blauwdruk': wie jij in wezen bent, tot waar je je maximaal kan ontwikkelen en wat jou doet stralen van geluk. Eens je je KernTalenten kent, is het een koud kunstje om de juiste keuzes te maken in je werk.
  • Deze aanpak heeft de laatste 20 jaar zijn succes bewezen bij meer dan 10.000 werknemers en zelfstandigen.
  • Eén van die 10.000 ben ikzelf. Mijn KernTalentenanalyse helpt me om mijn werk helemaal af te stemmen op wie ik in wezen ben en mijn potentieel volledig te realiseren zodat ik kan stralen van geluk.
 • Je focust niet alleen op het wat, maar ook op het hoe: welke job is jou op het unieke (hoogsensitieve) lijf geschreven en hoe kan je het aanpakken om jouw droomjob of droombedrijf effectief te realiseren?
 • Je gaat niet alleen denken en reflecteren, maar ook voelen en doen; je gaat al doende onderzoeken of potentiële jobs echt bij je passen.
 • Doordat je vooraf huiswerk maakt is de begeleiding heel efficiënt.
 • Mijn hele volwassen werkleven ben ik op zoek geweest naar mijn zielsmissie. Door intensieve persoonlijke ontwikkeling werd ik steeds meer mezelf en kwam mijn werk steeds dichter bij mezelf. De krachtige methodes die mij geholpen hebben deel ik graag met jou om een antwoord te vinden op al je loopbaanvragen.
 • 12 jaar ervaring als werknemer (in industrie, overheid en dienstensector) en 17 jaar zelfstandige coach.
 • Sinds 2007 begeleid ik mensen om emotionele blokkades los te laten. Daardoor beperk ik me niet tot loopbaanbegeleiding in de enge zin van het woord, maar kan ik ook breder werken met jou. Als je last hebt van perfectionisme, stress, onzekerheid, angsten, gebrek aan assertiviteit, moeite met autoriteit, conflicten of hoogsensitiviteit coach ik je om de diepe wortels van deze patronen definitief los te laten.
 • Ik sta open voor spiritualiteit en alternatieve methodes.
 • Dankzij mijn brede opleiding, ontwikkeling en ervaring kan ik mijn aanpak aanpassen aan jouw specifieke vraag
 • Mijn specialiteit is hoogsensitieve personen (HSP’s) of andere ziel- en zinzoekers coachen
  • Ik ben zelf HSP en vond een job waarin ik straal van geluk en mijn zielsmissie realiseer. Ik ken de uitdagingen en weet uit ervaring hoe je, als HSP, gelukkig én succesvol kan zijn in je werk
  • Omdat ik zelf HSP ben leef ik me snel in jouw situatie in en voel ik je goed aan
  • Hoogsensitieve cliënten vertellen me dat ze zich meer op hun gemak voelen bij iemand die ook HSP is en veel ervaring heeft. Dit helpt hen tot rust komen. Ontspanning is essentieel als je je zielsmissie wil ontdekken en realiseren.
  • Ik zie jouw hoogsensitiviteit als een kracht en hou er rekening mee bij elke stap van de coaching. De wereld heeft jouw unieke talenten als HSP broodnodig!

Heb jij recht op loopbaancheques?

Je kan HSP-loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Als je in aanmerking komt kost 7 uur begeleiding jou slechts 80 euro. In dit artikel ontdek jij of je aan de voorwaarden voldoet.

Vragen?

Contacteer me voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek!

Vind je dit artikel interessant?

Deel het met je onlinevrienden door op de social media-knoppen hieronder te klikken.