Hoe je voornemens of zielsverlangens wél kan realiseren

Zijn er aspecten van je leven die je zou willen veranderen omdat je er niet zielsgelukkig mee bent? De ervaring leert dat de meeste mensen goede voornemens moeilijk volhouden. Waarom is het zo moeilijk om voornemens, dromen of doelen effectief te realiseren? Waarom sterven ze zo vaak een vroege dood? Of worden ze zelfs niet geboren? Wat kan jij doen om jouw verlangens of dromen wél te verwezenlijken? Dat vertel ik in onderstaande video.

Lees je liever? Dan vat ik even samen wat ik verteld heb :-).

Dromen of verlangens verwezenlijken gaat niet zonder slag of stoot omdat wij geen machines of robots zijn. Wij zijn energetische wezens met vaak tegenstrijdige innerlijke delen: denken en voelen, bewuste en onderbewuste, innerlijk licht en schaduw.

Je kan dit zien als een koets met paarden aan 2 kanten. Aan de voorkant staan paarden die je koets vooruit willen trekken door je verlangens te verwezenlijken. Aan de achterkant staan paarden die de koets naar de andere kant willen trekken. De paardenkrachten aan beide kanten bepalen of je je dromen kan realiseren en zo ja, met hoeveel of weinig moeite.

Hoe kan je de paarden aan de voorkant, je verlangens, versterken?

Door de juiste doelen te kiezen:

• Zijn het jouw dromen of die van een ander? Verlang jij er zelf écht naar?
• Focus op een beperkt aantal doelen die voor jou het allerbelangrijkst zijn
• Kies doelen waar je zelf heel blij van wordt als je je voorstelt dat je ze realiseert

Door je verlangens juist te ‘formuleren’.

Maak je dromen of verlangens concreet, zodat je het voor je kan zien en horen als in een film. Schrijf de gewenste situatie in detail uit. Stel het je levendig voor én kruip in de film, in de huid van jezelf, het hoofdpersonage in de film. Voel in al jouw cellen, van kop tot teen, hoe het voelt als jij je verlangen gerealiseerd hebt. Dat is het grootste geheim. Door dit te voelen verandert jouw vibratie. Dan kan de wet van de aantrekkingskracht beginnen werken en komen er kansen naar je toe om je dromen waar te maken.

Hoe minder tegenwerkende krachten er zijn van paarden aan de achterkant hoe makkelijker en sneller dit zal gaan.

Hoe kan je de tegenwerkende paarden aan de achterkant verminderen?

De tegenwerkende paarden staan voor de ‘ja maar’-stemmetjes. Angsten, twijfels, onzekerheden die de kop opsteken als je verlangens wil realiseren. Beperkende gedachten. Ze zijn op een bepaald moment ontstaan om je te beschermen. Sindsdien zijn ze nog steeds opgeslagen in je cellen. Onbewust. Ondertussen ben jij wijzer en krachtiger geworden. Je hebt hun bescherming niet meer nodig. Deze paarden zijn saboteurs die je verhinderen om je dromen waar te maken. Ze hebben heel hard voor jou gewerkt. Dat heeft veel energie gekost. Nu mogen ze in het paardenpension gaan genieten van welverdiende rust.

Het loskoppelen van deze paarden is moeilijk in je eentje. Ze hebben zich nl. heilig voorgenomen om jou te beschermen en laten zich niet zo maar loskoppelen. Ze zullen zich daar hevig tegen verzetten.

Onder professionele begeleiding kan dit wel. Wil je weten hoe dat in jouw specifieke situatie kan?

voor een vrijblijvend telefonisch
gesprek over individuele Coaching.