Het sprookje van de dood

sprookje van de dood“Ken je dat boekje, Het Sprookje van de Dood?”, vroeg een cliënte na haar reading. “Dat komt heel erg overeen met waar Soul Blueprint over gaat.”

Ik kende het niet.

Ik lees.

“Wanneer je als ziel besluit om naar de Aarde te gaan, ga je ermee akkoord dat je op het moment dat je contact maakt met de Aarde volledig vergeet wie je werkelijk bent en waar je vandaan komt. Je doet als het ware een sluier van vergetelheid voor. Je kiest hier heel bewust voor. Dan ga je afspraken maken met andere zielen en maak je samen contracten voor je leven op Aarde. Je kiest dus zelf je ouders en ook wat je levenslessen op Aarde zullen zijn.

Eén ding is heel belangrijk: je behoudt altijd je vrije wil. Als je als mens probeert naar je innerlijke stem te luisteren, dan zul je altijd het voor jou allerbeste pad kiezen. Doe je dat niet, dan zul je een omweg maken om hetzelfde doel te bereiken.

Je moet het eigenlijk zien als één groot spel. Je gaat naar de Aarde en kiest er dan heel bewust voor om alles van Thuis te vergeten en het doel van het spel is dat je, terwijl je op Aarde bent, probeert om je alles weer te herinneren. Dus dat je niet een lichaam bent, maar een ziel in een lichaam en dat je louter uit pure goddelijke liefde en licht bestaat en dit ook uitstraalt naar alles en iedereen om je heen. Het doel is om zoveel mogelijk licht en liefde naar de Aarde te brengen en ander zieltjes te helpen om zich ook weer te herinneren wie ze werkelijk zijn.”

Je Soul Blueprint haalt de sluier van vergetelheid weg. Hij toont welke ziels- of creatiecodes jouw ziel gekozen heeft voor ze naar de Aarde kwam. Maw welk leven je ziel bewust wilde creëren, met alle uitdagingen en levenslessen erbij. Hij herinnert je wie jij werkelijk bent en wat jij hier komt doen, leren en op welke manier jij licht en liefde wil delen.

Als jij je vrije wil gebruikt en beslist om hiermee aan de slag gaat, door naar deze boodschappen van je ziel, je innerlijke stem, te luisteren, en bv uitdagingen te transformeren, dan zorgt dit voor een enorme versnelling zodat je rechtstreeks, zonder omwegen, naar je doel, je zielsbestemming kan gaan.

sprookje van de dood

 

 

Bestel nu jouw exemplaar van Het sprookje van de dood door hier te klikken. Levering zonder verzendkosten.

Wil jij jouw zielsmissie ontdekken? De unieke manier waarop jouw ziel licht en liefde komt verspreiden hier op aarde? Vraag een vrijblijvend gesprek over Soul Blueprint Reading aan.

voor een vrijblijvend telefonisch
gesprek over Soul Blueprint Reading.